Jajka faszerowane na 3 sposoby
A może jajko?
Takie z serkiem i dodatkami?
Bo są do wyboru: słone, słodkie i ostre!
Na imprezę idealne!!
Składniki:- 9 jaj
- 3 żółtka
- 100 g serka śmietankowego
- 1 łyżka majonezu
- szczypiorek
- pieprz
- sól
- 3 żółtka
- 100 g serka śmietankowego (u mnie był z kawałkami łososia)
- 1 łyżka koncentratu pomidorowego
- 3 suszone pomidory
- pieprz
- sól
- 3 żółtka
- 100 g serka śmietankowego
- 1 łyżka chrzanu ze słoiczka
Jajka ugotować na twardo, obrać ze skorupek, przekroić na pół i wyjąć żółtka. Składniki na farsze dokładnie wymieszać i nadziewać jajka. Jajka są smaczniejsze na drugi dzień, gdy smaki się "przegryzą". SMACZNEGO!!!
Komentarze
Prześlij komentarz