Paluszki z ciasta francuskiego
Paluszki z ciasta francuskiego dosłownie temat rzeka, można je podawać do każdej zupy krem lub też jako przekąskę do meczu czy filmu :D a z czym je przygotować?? tu nie ma ograniczeń - mak, ser, sezam, sól, orzechy, rozmaryn, estragon, dosłownie wszystko co przyjdzie nam do głowy, a przygotowanie ich?? banalnie proste i do tego szybkie :)

Składniki:

Rozgrzać piekarnik do 190*C i piec ok. 20 - 30 minut, aż ciasto się przyrumieni.
SMACZNEGO!!!

Składniki:
- opakowanie ciasta francuskiego
- sól morska
- jajko
- starty ser, np. żółty lub parmezan
- rozmaryn
- estragon
- mak
- posiekane orzechy

Rozgrzać piekarnik do 190*C i piec ok. 20 - 30 minut, aż ciasto się przyrumieni.
SMACZNEGO!!!
Komentarze
Prześlij komentarz